Николай Урумов: За тази България ли се бихме? Докога????

Николай Урумов: За тази България ли се бихме? Докога????

Драматичен театър "Сава Огнянов" Русе, URBO и arenamedia.net те канят да се насладиш на изключителното представление "Мъжка Задушница", абсолютно безплатно на Възкресение Христово! Ще се радваме ако имате желанието да ни подкрепите с виртуален билет на символична цена от платформата на URBO.
urbo.live/dtruse

Вечерта на Великден тези въпроси ще бъдат зададени от поп Минчо Кънчев, в който актьорът ще се превъплъти. Русенският драматичен театър, съвместно с URBO и Арена медиа ще излъчат моноспектакъла „Мъжка задушница“ на живо от сцената в крайдунавския град на 19-ти, точно в 19:00 часа.
Спектакълът ще може да се гледа от цял свят абсолютно безплатно във Фейсбук страницата на URBO, Arena media и Драматичен театър „Сава Огнянов“  Русе. Зрителите ще имат възможност, ако желаят да закупят виртуален билет през сайта на платформата URBO и така да подкрепят съществуването на смислен и вълнуващ български театър. Билетите ще са в три ценови диапазона. За тези, които закупят билет от ВИП диапазона, организаторите ще изпратят с куриер постер на спектакъла и снимка с автограф от актьора.
„Мъжка задушница“ е съвременна адаптация на 2200 страници спомени и размишления на „смахнатият поп“ Минчо Кънчев в книгата му „Видрица“. Емил Бонев, който е автор и режисьор на постановката успява да ги синтезира в 60 минутен спектакъл, разтрисащ първо от непринуден смях, докато в последните си 10 минути елегантно се преобръща и ни сграбчва за гърлата, за да се стигне до въпроса „За тази България ли се бихме? Докога????“.
Всички новини