Огромен интерес към спектакъла „Хоро“ – нова дата за февруари, отново безплатно

Огромен интерес към спектакъла „Хоро“ – нова дата за февруари, отново безплатно

За рекордното време от 48 часа бяха изчерпани безплатните места за постановката „Хоро“ на 22 януари.
Жестът на благодарност от страна на театъра към неговата публика породи огромен зрителски интерес и продължаващи запитвания за места в залата. За да не разочароваме никой от желаещите да се потопят в сюжета на Страшимиров, ви каним на 17 февруари, когато е следващата дата за мащабната театрална продукция на режисьора Петър Денчев.

За достъп до безплатната постановка трябва да посетите касата на театъра, където ще ви бъде издаден билет за вход - с ред и място, за да спазим необходимите санитарни изисквания. Издаването на билети е възможно до достигане на 180 зрители в залата, които представляват 30% от капацитета на Голяма сцена в Театъра.

Припомняме, че ситуацията е „първият печели“ и ви молим да не се сърдите на служителите в касата, а предварително да се информирате за наличност на свободни места на телефон 082/830 168, на който можете да резервирате или да се информирате за всички останали постановки в програмата. За безплатните спектакли, на всеки зрител могат да се издават до 4 билета, за да се избегнат злоупотреби.

Предстои гостуване в НДК на спектакъла „Хоро“, тъй като беше осуетен официалният му гастрол в столицата през месец март 2020. Очаква се това да се случи веднага щом се повиши допустимият капацитет на зрители в театралните салони, поради множеството закупени билети и официално потвърдени гости за спектакъла в Зала 2 на НДК, позната още като Театър „Азарян“.
Всички новини