ВЛЮБЕНА, СГОДЕНА, ИЗЧЕЗНАЛА - гостува Театър 199

от Щефан Фьогел

ВЛЮБЕНА, СГОДЕНА, ИЗЧЕЗНАЛА - гостува Театър 199
от Щефан Фьогел
Режисьор: Елена Панайотова
Сценография: Елица Георгиева
Музика: Дани Милев, Милен Апостолов
Хореография: Росен Михайлов
Превод: Владко Мурдаров
Участват: Нона Йотова, Деян Ангелов
„Всеки от нас, който някога е бил влюбен, може с радост или болка да разкаже, че не съществува някакво ясно дефинирано нещо като ЛЮБОВТА” казва Щефан Фьогел – най-успешният съвременен австрийски драматург.
И така... Ако искате да научите по какво мъжът прилича на Фолксваген костенурка, защо жените не бива да имат родителски права и дали действително романтиката е убила повече народ от атомната бомба, елате и вижтe...

Отзиви:
"Спектакълът – интелигентна комедия с драматични нотки, е зов за комуникация, за втори шанс, за малко търпение, с което да си изясним мотивите на другия..."
Ирина Гигова, в-к "Монитор"

"Талантливата актриса обаче е истинският подарък за всички, които ще имат шанса да я видят в тази пълнокръвна, релаксираща и умна комедия на Щефан Фьогел в режисьорската интерпретация на Елена Панайотова."
Даниел Димитров, btvnovinite.bg

"Постановката, която ви каним да гледате на сцената на Театър 199, е истинска наслада за душата. Ще се смеете, ще чувствате, ще си спомняте и ще заживеете с Дагмар Лудишер (Нона Йотова) - булка, избягала от втората си сватба, защото... мъжете са идиоти."
Александра Цанкова, truestory.bg

"Нона Йотова (в ролята на експлозивната Дагмар) и Деян Ангелов (разказвачът със страст, който обобщава и типажа – мъж), повеждат зрителя към едно смешно, но и аналитично-шеговито и романтично пътешествие в дебрите на Любовта."
Ориета Антова, smediaroom.com